Doživotna renta

Këtë artikull mund ta lexoni vetëm në gjuhën Crnogorski.

Akcija Školo-ciklaža

Këtë artikull mund ta lexoni vetëm në gjuhën Crnogorski.

Prva međunarodna konferencija – Razvoj tržišta životnog osiguranja: Mogućnosti i Izazovi

Këtë artikull mund ta lexoni vetëm në gjuhën Crnogorski.

Sigurimi Senior

Çdo moshë i ka preokupimet e veta, ashtu dhe periudha e tretë e jetës. Shpesh jemi dëshmitarë të vullnetit të fuqishëm për ti shlyer llogaritë e veta deri sa ende kemi mundësi. Ekzistojnë llogaritë që nuk mund ti shlyejmë paraprakisht, që mbesin pas nesh. Për të gjithë ata që kanë dëshirë që ta bëjnë një […]

Cryo-Save

Wiener Stadtische investon në shëndet dhe në të ardhmen e fëmijës Wiener Stadtische sigurimi i jetës Podgorica sh.a ka nënshkruar kontratën me bankën që është lider në Evropë për ruajtjen e qelizave staminale, Cryo Save, dhe në këtë mënyrë është bërë sigurimi i parë i jetës në Mal të Zi që prindërve të ardhshëm do […]

Programi 3D

3D Programi sigurimit të jetës Nëse ndonjëherë në jetë e keni pyet vetën se çfarë do të thotë sigurimi i jetës dhe të cilat janë përparësitë e tij, përgjigjen do ta gjeni tek 3D programi i sigurimit të jetës. Si kalon koha, të gjitha të hollat që i fitoni gjatë jetës i shpenzoni për gjer […]