Classic program

Svi volimo da se osjećamo sigurno i zbrinuto, ali život je pun neizvjesnosti. Svijet oko nas se ubrzano mijenja, a rizici po naše zdravlje i život se uvećavaju.
Zato je važno da na vrijeme mislimo o budućnosti. Uplaćujući životno osiguranje umanjićemo posljedice od neželjenih dešavanja, pametno investirati svoj novac i osigurati sebi miran san.

Classic  osiguranje je mješovito osiguranje života, koje Vam pruža istovremeno i mogućnost štednje za budućnost i životno osiguranje u slučaju smrti, kako biste bili sigurni da će u neželjenoj situaciji članovi Vaše porodice biti zbrinuti. 

Istovremeno i štedite, i život Vam je osiguran.

Classic osiguranjem štedite novac za zrelije godine i stvarate kapital sa kojim ćete se osjećati sigurnije.

Uz ovo osiguranje mogu se dodatno ugovoriti i Dopunsko osiguranje za slučaj hirurških intervencija, Osiguranje od nastupanja težih bolesti, i Osiguranje od nezgode.

Uz ugovaranje dopunskog osiguranja za slučaj smrti usled nezgode, korisnik osiguranja dobija duplu osiguranu sumu ukoliko nastane osigurani slučaj, ili trostruku osiguranu sumu ukoliko se ovo dopunsko osiguranje ugovori još jednom.

Starost osiguranika Trajanje osiguranja Godišnja premija Osigurana suma (muški pol) Osigurana suma (ženski pol)
35 godina 25 godina 500,00 EUR 12.233,68 € 12.529,87 €

 

Kako bi Vaša zaštita bila potpunija, uz CLASSIC program moguće je ugovoriti jedno ili više dopunskih osiguranja:

- Dopunsko osiguranje lica za slučaj smrti od posljedica nesrećnog slučaja (nezgode)
Dopunsko osiguranje lica od posljedica nesrećnog slučaja
Dopunsko osiguranje lica od nastanka težih bolesti
Dopunsko osiguranje lica za slučaj hirurških intervencija (max. Do 10.000€)
Dopunsko osiguranje lica od nastanka maligne bolesti (max. Do 15.000€)
Dopunsko osiguranje lica uz osiguranje života WIENER DOCTORS

 

U vremenu u kojem živimo sve je više okolnosti koje Vam mogu ugroziti život. Često se dešavaju nezgode, hirurške intervencije, bolesti.
Finansijski izdaci za liječenje mogu biti vrlo visoki, zato Vam možemo ponuditi da u slučaju nejtežih oboljenja liječenje nastavite u Crnoj Gori ili izaberete neku od klinika u Evropi. Upravo zato osigurajte sebi i svojoj porodici dodatna sredstva kada su Vam najpotrebnija. Ugovorite dopunsko osiguranje za slučaj malignih bolesti ili zdravstveno osiguranje za liječenje u insortanstvu (Wiener Doctors).

  • Osiguranik može biti star od 14 do 65 godina
  • Ugovor se može zaključiti na najmanje 10 godina, a najviše na 25 godina
  • Minimalna premija 300 € godišnje

Ukoliko se plaćanje premije kod novozaključenih ugovora realizuje putem trajnog naloga kod neke od poslovnih banaka, klijent je oslobođen doplatka za sva ispodgodišnja plaćanja. Takođe, na ovaj način mjesečno plaćanje premije znatno je komfornije za ugovarača osiguranja.

U nastavku možete preuzeti uslove osiguranja koji su trenutno na snazi. Za sve prethodne verzije uslova osiguranja, molimo da nas kontaktirate: office@wiener.co.me .

Opšti uslovi za osiguranje života

Dopunski uslovi za Classic mješovito osiguranje života