Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Classic program

Classic program pruža kompletno pokriće u osiguranju života. Ovo je osnovni i najtraženiji vid osiguranja života, koji u sebi sadrži elemente štednje i u slučaju smrti osiguranika trenutno zbrinjava članove njegove porodice. Sa ovim programom se štedi novac za zrelije godine i stvara kapital sa kojim se svako može osjećati sigurnije.

Ključne prednosti

feature_ja

Budite sigurni da ste Vašoj porodici obezbjedili finansijsku zaštitu ako se dogodi najgore.

feature_ja

Imajte finansijsku potporu kada Vam to bude najpotrebnije i zaštitite ljude do kojih Vam je najviše stalo.

Zašto mi je potreban Classic program?

Svi volimo da se osjećamo sigurno i zbrinuto, ali život je pun neizvjesnosti. Svijet oko nas se ubrzano mijenja, a rizici po naše zdravlje i život se uvećavaju.
Zato je važno da na vrijeme mislimo o budućnosti. Uplaćujući životno osiguranje umanjićemo posljedice od neželjenih dešavanja, pametno investirati svoj novac i osigurati sebi miran san.

Classic  osiguranje je mješovito osiguranje života, koje Vam pruža istovremeno i mogućnost štednje za budućnost i životno osiguranje u slučaju smrti, kako biste bili sigurni da će u neželjenoj situaciji članovi Vaše porodice biti zbrinuti. 

Istovremeno i štedite, i život Vam je osiguran.

Classic osiguranjem štedite novac za zrelije godine i stvarate kapital sa kojim ćete se osjećati sigurnije.

Uz ovo osiguranje mogu se dodatno ugovoriti i Dopunsko osiguranje za slučaj hirurških intervencija, Osiguranje od nastupanja težih bolesti, i Osiguranje od nezgode.

Uz ugovaranje dopunskog osiguranja za slučaj smrti usled nezgode, korisnik osiguranja dobija duplu osiguranu sumu ukoliko nastane osigurani slučaj, ili trostruku osiguranu sumu ukoliko se ovo dopunsko osiguranje ugovori još jednom.

Uslovi za Classic program:

feature_ja

Mogu se osigurati samo zdrava lica pristupne starosti od 14 do 65 godina

feature_ja

Trajanje osiguranja 10-25 godina, odnosno do 75 godine života osiguranika

feature_ja

Minimalna premija 300 € godišnje

Primjer osiguranja

Starost osiguranika
Trajanje osiguranja
Godišnja premija
Osigurana suma (muški pol)
Osigurana suma (ženski pol)
35 godina
25 godina
500,00 EUR
12.233,68 €
12.529,87 €

Zašto ne biste usmjerili novac samo u investiranje?

Ulaganjem novca u investicije ne dobijate životno osiguranje. To znači da, ako bi Vam se nešto desilo, članovi Vaše porodice ne bi dobili finansijsku nadoknadu za gubitak.

Zašto ne biste stavili novac na štedni račun?

Ukoliko ste životno osigurani, tad ste sigurni da će Vaši najbliži dobiti osiguranu sumu u slučaju da Vam se nešto desi. To nije slučaj sa štednim računom u banci.

Saznajte više

Ukoliko se plaćanje premije kod novozaključenih ugovora realizuje putem trajnog naloga kod neke od poslovnih banaka, klijent je oslobođen doplatka za sva ispodgodišnja plaćanja. Takođe, na ovaj način mjesečno plaćanje premije znatno je komfornije za ugovarača osiguranja.

U nastavku možete preuzeti uslove osiguranja koji su trenutno na snazi. Za sve prethodne verzije uslova osiguranja, molimo da nas kontaktirate: office@wiener.co.me .

 Opšti uslovi za osiguranje života

 Dopunski uslovi za Classic mješovito osiguranje života