Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Wiener Stadtische Podgorica

Wiener Städtische životno osiguranje Podgorica a.d.

Wiener Städtische životno osiguranje Podgorica a.d. na crnogoskom tržištu posluje od novembra 2010. godine.

Kompanija je osnovana kao „green field“ investicija Viena Insurance Group Wiener Städtische Versicherung AG.

Kombinacijom ekonomske snage, stručnosti i znanja na tržište smo donijeli potvrđen kvalitet i sigurnost što će nam, vjerujemo, obezbijediti lidersku poziciju u životnom osiguranju.

Misija kompanije je od početka bila stvaranje i razvijanje kulture osiguranja i pružanje usluge čiji kvalitet odgovara savremenim svjetskim standardima poslovanja. Stoga konstantno razvijamo produkte koji su u skladu sa konceptom evropskog modernog osiguranja koje prilagođavamo potrebama i uslovima domaćeg tržišta.

Istovremeno, želimo da razvijamo domaće tržište osiguranja i edukujemo javnost o značaju životnog osiguranja, razvijamo transparentnost i etičnost u odnosima sa svim zainteresovanim grupama i aktivno učestvujemo u razvoju zajednice u kojoj poslujemo.

Wiener Städtische životno osiguranje teži da bude lider na crnogorskom tržištu životnog osiguranja, kako u svojim uslugama tako i u svojim poslovnim rješenjima.  Ova ambicija motiviše naše zaposlene da stalno doprinose našem uspjehu – u funkciji dobrobiti naših klijenata, partnera, akcionara i čitave zajednice. Tako gradimo prosperitet, sigurnost i bolju budućnost društva u kojem poslujemo. 

U skladu sa visokim standardima zaštite svojih klijenata koje primjenjuje cjelokupna Vienna Insurance Grupa, Wiener Städtische životno osiguranje sprovodi ozbiljnu politiku reosiguranja i posvećuje veliku pažnju zaštiti rizika u svom portfelju i preuzetih obaveza prema klijentima. Na ovaj način Wiener Städtische životno osiguranje se trudi da svojim klijentima obezbijedi dodatnu zaštitu i sigurnost.