Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Futura osiguranje

Sa Futura osiguranjem možete obezbijediti sredstva za školovanje Vašeg djeteta, a sebi sigurnu budućnost i bezbrižnu starost. Prednost ove vrste osiguranja proizilazi iz činjenice da u sebi sadrži elemente štednje, koja se ostvaruje dugoročnim izdvajanjem sume po Vašem izboru.

Ključne prednosti

feature_ja

Isplata osigurane sume u trenutku isteka ugovora i za slučaj doživljenja i za slučaj smrti

feature_ja

Finansijska potporu za Korisnike u teškim trenucima

Zašto mi je potreban Futura program?

Ako ste u braku i imate djecu vrlo vjerovatno vodite računa o troškovima školovanja, računa koji proističu iz svakodnevnog života a nerjetko i podupirete troškove supružnika. Futura produkt će pomoći Vašoj porodici u održavanju trenutnog načina života čak i u Vašem odsustvu.

Ništa nije vrednije od života i zbog toga ga treba na vrijeme i kvalitetno zaštititi.   

Futura  osiguranje je mješovito osiguranje života sa utvrđenim rokom isplate osigurane sume, koje Vam pruža istovremeno i mogućnost štednje za budućnost i životno osiguranje u slučaju smrti, kako biste bili sigurni da će u neželjenoj situaciji članovi Vaše porodice biti zbrinuti. 

Po isteku osiguranja, korisniku se isplaćuje osigurana suma zajedno sa pripisanim iznosom dobiti.
U slučaju smrti osiguranika u toku trajanja osiguranja, ugovorena osigurana suma za slučaj smrti i do tada ostvarena dobit isplaćuje se korisniku osiguranja po isteku ugovora.

Šta treba da znate?

feature_ja

Mogu se osigurati samo zdrava lica pristupne starosti od 14 do 65 godina

feature_ja

Trajanje osiguranja 10-25 godina, odnosno do 75 godine života osiguranika

feature_ja

Minimalna premija 300 € godišnje

Primjer osiguranja

Starost osiguranika
Trajanje osiguranja
Godišnja premija
Osigurana suma (muški pol)
Osigurana suma (ženski pol)
35 godina
25 godina
500,00 EUR
12.560,32 €
12.702,32 €

Zašto ne biste usmjerili novac samo u investiranje?

Ulaganjem novca u investicije ne dobijate životno osiguranje. To znači da, ako bi Vam se nešto desilo, članovi Vaše porodice ne bi dobili finansijsku nadoknadu za gubitak.

Zašto ne biste stavili novac na štedni račun?

Ukoliko ste životno osigurani, tad ste sigurni da će Vaši najbliži dobiti osiguranu sumu u slučaju da Vam se nešto desi. To nije slučaj sa štednim računom u banci.

Saznajte više

Ukoliko se plaćanje premije kod novozaključenih ugovora realizuje putem trajnog naloga kod neke od poslovnih banaka, klijent je oslobođen doplatka za sva ispodgodišnja plaćanja. Takođe, na ovaj način mjesečno plaćanje premije znatno je komfornije za ugovarača osiguranja.

U nastavku možete preuzeti uslove osiguranja koji su trenutno na snazi. Za sve prethodne verzije uslova osiguranja, molimo da nas kontaktirate: office@wiener.co.me .

 Opšti uslovi za osiguranje života

Dopunski uslovi za Futura mješovito osiguranje života