Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Wiener Stӓdtische životno osiguranje dobilo međunarodno priznati sertifikat Great Place To Work

Sa velikim ponosom objavljujemo da smo dobili međunarodno priznati sertifikat od strane nezavisne organizacije za istraživanje zaposlenih Great Place To Work! Prestižna nagrada je u potpunosti zasnovana na onome što sadašnji zaposleni kažu o svom iskustvu rada u kompaniji. Istraživanje je razmatralo pet odvojenih oblasti: kredibilitet, poštovanje, pravičnost, ponos i timski duh.

Čak 88% naših zaposlenih sa ponosom ističe svoje radno mjesto, opisujući ga kao okruženje u kojem se ljudi međusobno podržavaju i zajedničkim trudom doprinose stvaranju zdrave radne atmosfere. Pored toga, 94% zaposlenih vjeruje da menadžment može u potpunosti da se osloni na njih, bez potrebe za stalnim nadgledanjem, što govori o uzajamnom povjerenju i visokoj profesionalnosti našeg tima.

Ova prestižna priznanja su potvrda naše posvećenosti stvaranju pozitivne radne sredine u kojoj svaki član tima može da raste, napreduje i osjeća se cijenjeno.

Pozitivni odgovori naših zaposlenih služe kao snažan podsticaj da i dalje pažljivo slušamo njihove prijedloge i ideje za unapređenje. Naša misija je da kontinuirano stvaramo još bolje uslove kako bi svaki član tima bio još zadovoljniji i ponosniji na svoje radno mjesto.

Sertifikat Great Place to Work priznat je širom svijeta od strane zaposlenih i poslodavaca i predstavlja globalno mjerilo za identifikaciju i prepoznavanje izvanrednog iskustva zaposlenih. Svake godine, više od 10.000 kompanija iz 60 zemalja prijavljuje se za dobijanje GPTW sertifikata.