Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Ostvaren rast premije u prvoj polovini 2024. godine

Wiener Städtische životno osiguranje je u prvoj polovini 2024. godine ostvarilo je ukupnu premiju osiguranja u iznosu od 5.578.798 eura, što odgovara rastu od 51,9%, u odnosu na isti period prethodne godine.

Ostvarena je dobit u visini od 554.342,74 eura, što je za 23,4% iznad rezultata u odnosu na 2023. godinu.

Rezultati za protekli dio tekuće godine su više nego obećavajući, a mi nastojimo ne samo da zadržimo takav trend poslovanja već da i dalje poboljšavamo naše rezultate.

Ulažemo velike napore da održimo visok nivo usluga koje pružamo i posvećeni smo konstantnom unapređenju kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata, I ovom prilikom im se zahvaljujemo na povjerenju u nadi da ćemo I u budućnosti nastaviti uspješnu saradnju.

Takođe, važno je napomenuti da Vienna Insurance Group (VIG), koja je osnivač I jedini vlasnik Wiener Städtische životnog osiguranja u Crnoj Gori, ove godine proslavlja 200 godina od osnivanja.

“ Što se tiče nas u Crnoj Gori, pripadnost takvoj grupaciji nam svakako pomaže u radu. U pitanju je velika mreža kompanija i kolega, najuspješnijih na mnogo većim i razvijenijim tržištima, stoga smo u prilici da dobar dio njihovog znanja i iskustva koristimo i u Crnoj Gori, što je vjerujemo veliki benefit koju dobijaju svi naši klijenti a i naše tržište osiguranja. Našim klijentima činjenica da grupacija kojoj su dali svoje povjerenje traje toliko dugo i na tim nivoima uspjeha, svakako doprinosi osjećaju da se njihov novac nalazi na sigurnom i da je u krajnjem njihov život osiguran na najboljem mogućem mjestu“, riječi su izvršnog direktora Wiener Städtische životnog osiguranja, Andrija Pešić.