Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Donacija hirurške opreme Kliničkom centru

Wiener osiguranje obilježilo jubilej donacijom Kliničkom centru.

Kompanija Wiener Stadtische životno osiguranje AD Podgorica povodom 10 godina postojanja u Crnoj Gori, donirala je hirurške instrumente Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) za potrebe Centra za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju.

Dr sc. med. Zoran Terzić, medicinski direktor KCCG-a, zahvalio se na vrijednoj donaciji u ime menadžmenta naše ustanove, zaposlenih Centra za plastičnu hirurgiju i svoje lično ime Andriji Pešiću, direktoru prodaje Wiener osiguranja.

„Svaka donacija dobro dođe i ovom prilikom veliku zahvalnost dugujem Wiener životnom osiguranju koji su našli za shodno da nam pomognu u donaciji određenog broja hirurških instrumenata koji su potrebni za svakodnevni rad u Centru za plastičnu, rekonstrutivnu i estetsku hirurgiju“, kazao je dr Terzić.

Ističući značaj donacije dr Terzić je kazao da se godišnje u ovom Centru zbrine do 1.000 pacijenata.

„Godišnje imamo od 800 do 1.000 pacijenata koji se zbrinu u našem Centru, od sitnih do većih intervencija, preko rekonstruktivnih procedura, opekotina i slično“, rekao je dr Terzić podsjećajući da se u KCCG-u pružaju zdravstvene usluge ne samo na sekundarnom nivou za građane Podgorice, Tuzi, Danilovgrada i Kolašina, već i na tercijarnom nivou za građane iz cijele Crne Gore.

„Zbog toga nam svaka donacija mnogo znači i dobro je došla, jer za broj pacijenata koji se zbrinjava u KCCG-u, kao i činjenice da se zbrinjavaju najkompleksnija stanja, moramo zaposlenima da obezbijedimo adekvatne uslove“, naglasio je dr Terzić.

„Još jednom se zahvaljujem na donaciji i želim da prenesem zahvalnost menadžmenta KCCG-a kao i zaposlenih Plastične hirurgije. Takođe želim da se uvijek srećemo ovako lijepim povodima, a vi da nemate potrebe da dolazite i koristite naše usluge. Mi smo uvijek na raspolaganju svima kojima je potrebna naša pomoć, a Vašoj kompaniji i zaposlenima želimo uspjeh u radu, ličnu i porodičnu sreću i da i ubuduće imamo profesionalnu i ljudsku saradnju i na taj način ćemo uvijek doći do najboljih rezultata“, zaključio je dr Terzić nakon čega je Pešiću uručio zahvalnicu.